materii prime pentru productia de ciorapi si sosete

Ciorapi barbati

Ciorapi femei

bumbac gazat mercerizat

Producem toate marimile de sosete barbati si femei ,cu masini de tricotat de ultima generatie , finete 18 si 14 , din bumbac 100 % gazat-mercerizat, importat din cele mai bune piete din orient .

sosete calzemoda paleta culori ciorapi bumbac gazat mercerizat, importat din orientpentru o calitate deosebita a sosetelor si ciorapilor produsi de Calzemoda

TIPURI DE MATERII PRIME UTILIZATE:

  • bumbac gazat mercerizat
  • poliamida
  • elastomer

origine materii prime

  • bumbac egiptean , prelucrat si importat din Pakistan
  • bumbac sirian , prelucrat si importat din Turcia
  • poliamida import germania sau produsa in Romania
textetura firul este bumbac natural 100% , eco-friendly , gazat mercerizat vopsit in fir avand o finete de 40/2 ne , echivalent cu 70/2 nm.
sosete calzemoda poliamida poliamida are finetea 70/20x1 den

Calitatea firelor utilizate este de inalta clasa , sunt obtinute pe utilaje de ultima generatie , certificarile producatorilor garantand acest lucru .


Pentru comercianti sau agenti

Dorim o colaborare pe termen lung cu distribuitori si comercianti din domeniu in toata tara. Oferim conditii avantajoase de plata . Pentru o oferta de pret personalizata si model de contract , va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail la adresa office@calzemoda.ro. Folosind utilaje de ultima generatie, materii prime de calitate la un pret bun, am reusit sa obtinem un pret fara concurenta, pentru ciorapi si sosetele Calzemoda